De' Owner


Nursyaza Fareha Razali
19 y/old
Married With Md Masdir Mastan Since 7Sept 2013.. Hate my blog? click Here


ヅNur Syaza Farehaヅ(ღˇ◡ˇ)~♥
Sunday, 10 March 2013 • 00:58 • 8 Sweet hearts

Assalamualaikum wtb . . . . 

First thing first...i wanna tell you all about myself lah kan...maklumlah juga....sy kan New kid in town lah katakan..hehehe...btw....hope kamurang semua boleh terima lah kan diri sy ni seadanya sebagai sahabat,rakan or kawan kamu..:)...like what that i said at my short detail....theres nothing special about me.hehehe...ok....now i wanna share something about my self...maybe x smua sy boleh bagitau pasal sy....at least...kamu dpt tau sikit2 pun bolehlah kan...:)

Nama sy Nursyaza Fareha bte Razali....born on 27 july 1994 at sandakan,sabah..sy asal dari  abah...but...my father asal dari Johor...my mother yg asal sabah....sy lahir di sabah...jadi...sy 100% sabahan..hehehe...even my father Melayu....sy ttp org sabah sbb  sy lahir di sabah,membesar di sabah...jadi kenapa la bah...?hehehe...:D...btw....kebenarannya y mmng asal dr sabah ah juga sbb sy sudah lama hidup d sabah..:)...kadang2 balik gak  g johor..:)..tapi sangat jarang lah..:D..ok...now...im gonna tell you about my naughty sibling.:).....im the first son in my family...the second is my adik lelaki names Mohd Irfan ...then...gegurl lagi...nama dia NurSyafaah Huda....then yg paling bongsu tu nama dia Mohd Raihan Razin..:)...

ok then...mau share sama kamu lah about kerja sy time free....sy suka main gitar...then menyanyiii trep artiss...even the truth im not an artist....at least sy ada bakat terpendam juga lah...hehehehe.....
now sy sdah ada kerja tetap....kerja saya biasa2 aja...tapi....sy byukur sbb dpt kerja ni....Sy Guru KAFA sdh....:)....hehhe....sy ni nakal bah...tp....tgok2 jadi ustazah sudah bah..:)...tp...nakal2 pun....nd pnah juga sy lupa ALLAH...:)...bak kata pepatah ustaz sy..."kamu jadi guru KAFA ni...bukan kami yg pilih...tapi...ALLAH yg pilih kamu untuk jadi pendidik utk didunia dan di akhirat"....:)...terus saya bersyukur dapat jadi Guru Kafa...kerja yg Mulia bilang kwn2 sy..:)...the truth is....banyak pahala sy dapat kan..:)...in shaa allah....:)...bah...sampai sini dulu lah sy punya introduce part 1 ya,...next time nnyi sy sambung k..:)....

Wassalam...^__^

Labels:


Blogger MIRATUL KHAIRIYYAH said...

sayangku chajo, ltk button follow.. jd senang dfollow..

 
Blogger Nursyaza Fareha said...

Cun...masalahnya aku nda taw bah sygg.....:(...ajariiii akuuu tuk bisaaa...letak button like,...nyanyi versiii chajo...lagu anuar zain ajari aku..hahah..:p

 
Blogger Nursyaza Fareha said...

Chun...done...ada sdh..hehe

 
Blogger ShaFiQa kAy 【 ツ 】 said...

Ehem2x.. untungla.. slalu free, bole up to date kan.. nice blog :)

 
Blogger Nursyaza Fareha said...

hahaha...Shafiqa kay !! :)...miss you ..

 
Blogger ShaFiQa kAy 【 ツ 】 said...

uii, menaikkan smgt ku mau berbelog jak kamu ni .... mau jugak !

 
Blogger ShaFiQa kAy 【 ツ 】 said...

uii, ajar ba.... enda aq pndai, pelik suda mau ubah2x, enda mcm dulu,,,, cmna mau cri layout ni... d mana cntik2x?

 
Blogger Nursyaza Fareha said...

pika....aku pun nda pndai...tp...aku blajar dari tutorial d blogger ni syg.....cuba kau search mcm mna....

 

Post a Comment


8 comment(s)
Written By:Nursyaza Fareha.Thanks for reading this Post.

Lovely Fellas

Tips Tricks And Tutorials

Chatting Here


Leave your Footprints HERE..
Do not use HARSH words here..
Do not Spamming any ADS or LINKS here..
Do Leave your comment here if you Follow me so i can Follow up you..:)
Please Be Nice :)
Contact Me

Contact me at...
: Nur Syaza Fareha(Chajo)
: @nursyazafareha
: Nursyazafareha
: nursyaza_fareha94
: nursyazafareha@ymail.com
: nursyazafareha
Follow & Like Sini





The Past



Klik @ Sedekah Sini


Blog Archive




Credit Section

Template By: Her
Base code: Her
Some stuff:
Fully Edited By: Nursyaza Fareha