De' Owner


Nursyaza Fareha Razali
19 y/old
Married With Md Masdir Mastan Since 7Sept 2013.. Hate my blog? click Here


ヅNur Syaza Farehaヅ(ღˇ◡ˇ)~♥
Sunday, 10 March 2013 • 13:14 • 2 Sweet hearts

Nak share st0ry psal KEKASIH aku..?!aku tyPe hruf bsar tue sebab aku trlampau sayang sngat kat DIA.!!Penyayang sifatnya..betul nie...x tipU punya.!!mEmang PUre lah CInta DIA...Apa xnya..masa aku susah...mnta t0l0ng jer kat DIA...Sure..akan datang bantuan...Bila aku susah hati..b0leh trus ngadu kat DIA..direct.!!yang bestnya tue...bila aku dah ngadu kat DIA..terasa Peace jak..4 sure la...KEKASIH kan...
Ish..beruntung btul dpt KEKASIH mcm ni....xpnAh skitkan hati aku...Bila2x masa jer aku bleh c0ntact DIA...yg best tue..sbb..mmang btul2x rasa DIA tu dkat kat hati ni.!!yelah...Cinta punya pasal kan..??DIA Xksah p0wn kal0 aku x ingat DIA...tapi...rugilah aku..sebab..kal0 aku ingat..c0ntact je DIA...sure mcm2x la yg aku dpat...xkira la material ka..spiritual ka..mmm...mmang KEKASIH sejati la tu..!!Bila aku rindu kat DIA...AQ baca surat2x yg DIA bagi tu...mcm2x nasihat dlam surat tue...siap bg example lg nak sruh aku faham....
Sebelum ni...pnah gak aku frust..mmang sdih giler la masa tu..ya la..cinta bgai nak rak..tiba2x clash gitu jax...tapi...KEKASIH aku yg ni laen...DIA Xksah pn dgan crta aku frust tu..siap bg smangat lagi...DIA x jeles p0wn...cuma aku yg jeles kat DIA..Mmang rmai yg jtuh cinta kat DIA...s0..aku knalah usaha btul2x..kata 0rg putih.'what u give,u get back'..s0..kal0 aku usaha lbeh cket..aku dpt lbeh la kan..??KEKASIH aku ni baek sangat2x...Perfect!!tu yang kdang2x area pukul 3-4 pgi..kal0 aku trjaga..aku sure akan c0ntact DIA...Rindulah..!!sebenarnya..KEKASIH aku ni kaya...Milli0naire..billi0naire..n ntah apa2 naire lgi...2 yg pemurah sngat tu....semua keperluan hdup aku..DIA yg supp0rt...caya x.??free 0f charge...tapi...aku xsdap hatila...mesti kena hargai apa yg DIA bgi tu kan....??Mak aku ckap..kal0 0rg dah bg..suka xsuka ambik jak..pastu..pndai2x mmblas budi...tue yg buat aku sanggup brk0rban apa jax...chewwah.!!
DIA sruh aku blajar baek2x..kal0 bleh..blajar smua ilmu...sbab..KEKASIH aku ni mmang bijak..cerdik...genius n smualah...DIA kata...tanpa ilmu..stiap amal yg aku bwat slma ni sia2x...DIA pun tambah sayang kal0 aku rjin bljar....
Malu lah nak ckap...emmm...sbenarnya...aku blum pnah jmpa DIA...Lgpun..blum sdia lg...tp..KEKASIH aku ni dah janji..satu hari nnti mesti jmpa...skrang ni menghitung hari la aku...tapi...kcut prut gak..!takut!!aku mesti prepare awal2x..drpda Surat2 DIA yg ada tu...aku taw apa yg DIA suka...apa yg DIA xsuka...s0 that...DIA tmbah la syang kat aku..kan???!xpalah..brk0rban skrang...sbb...DIA Dh jnji..sapa2x yg DIA Syg...DIA bg hdiah special yg aku xpnah tpkir p0wn.!!ish...rindu sngat dah ni..!!
KEKASIHKU...aku berjanji..aku akan perthankan cinta suci ini..walau nyawa di galang gantikan...menggadaikan cinta teragung ini...tidak sma skali....walaupun xpnah bjumpa..aku ttap bhagia brsamamu...itulah KEKASIHKU...ALLAH S.W.T...CINTA TERAGUNGKU!!!

Labels:


Blogger ShaFiQa kAy 【 ツ 】 said...

Allah~ :') I love DIA too..

 
Blogger Nursyaza Fareha said...

:)

 

Post a Comment


2 comment(s)
Written By:Nursyaza Fareha.Thanks for reading this Post.

Lovely Fellas

Tips Tricks And Tutorials

Chatting Here


Leave your Footprints HERE..
Do not use HARSH words here..
Do not Spamming any ADS or LINKS here..
Do Leave your comment here if you Follow me so i can Follow up you..:)
Please Be Nice :)
Contact Me

Contact me at...
: Nur Syaza Fareha(Chajo)
: @nursyazafareha
: Nursyazafareha
: nursyaza_fareha94
: nursyazafareha@ymail.com
: nursyazafareha
Follow & Like Sini





The Past


  • Its Me ! >Syaza< ^__^

  • Klik @ Sedekah Sini


    Blog Archive




    Credit Section

    Template By: Her
    Base code: Her
    Some stuff:
    Fully Edited By: Nursyaza Fareha