De' Owner


Nursyaza Fareha Razali
19 y/old
Married With Md Masdir Mastan Since 7Sept 2013.. Hate my blog? click Here


ヅNur Syaza Farehaヅ(ღˇ◡ˇ)~♥
Sunday, 29 June 2014 • 21:17 • 0 Sweet hearts

Assalamualaikum...hari ni nak share sikit pasal my husband and i...ok...cerintanya mcm ni...dulu...kitaorg engaged kan beberapa hari sblum ramadhan...so..nak dijadikan cerita lah ni...masa bulan ramadhan tahun lepas(2013).aku dan suami aku dlm ikatan pertunangan lah..ok...masa tu..kalau time nak sahur..aku mesti kejutkan dia..aku call dia smpai dia bangun..aku kejutkan dia sbb dia xtinggal ngan family..dia keja jauh dr family..takut dia xbersahur pulak nanti..hehe..so..hari2 mcm tulah...kadang aku lupa nak kejutkan dia..tp..dia ttp bgun jugaklah..kdang dia yg bangunkan aku...hahaha...then now...aku mcm tak percaya yg ramadhan tahun ni aku berpuasa bersama suami dah..rasa kelakoo pun ada masa kejutkan suami sahur tadi..haha..terus terkenang memori dulu masa bertunang...hahaha...btw...Alhamdulillah lah sbb dpt menunaikan puasa dan bersolat bersama suami..Syukur Alhamdulillah...semoga berkekalan hingga ke Jannah..Amin...
Sekian...
Wasalam..

Labels: , , ,


Post a Comment


0 comment(s)
Written By:Nursyaza Fareha.Thanks for reading this Post.

Lovely Fellas

Tips Tricks And Tutorials

Chatting Here


Leave your Footprints HERE..
Do not use HARSH words here..
Do not Spamming any ADS or LINKS here..
Do Leave your comment here if you Follow me so i can Follow up you..:)
Please Be Nice :)
Contact Me

Contact me at...
: Nur Syaza Fareha(Chajo)
: @nursyazafareha
: Nursyazafareha
: nursyaza_fareha94
: nursyazafareha@ymail.com
: nursyazafareha
Follow & Like Sini





The Past


  • Cake ! I Adore you..:)
  • Resepi Macaroons :)
  • December Giveaway by Fatin Diana
  • Mohon Maaf utk semua sahabat Blogger..:(
  • Thanks and Sorry Dear Fellas..
  • I'll Follow Up You Guys :)
  • One Month Oredy
  • Mini Giveaway EkaTikah Craft
  • Sekitar Majlis Pertunangan
  • Kawaii Giveaway By Arina Azman

  • Klik @ Sedekah Sini


    Blog Archive




    Credit Section

    Template By: Her
    Base code: Her
    Some stuff:
    Fully Edited By: Nursyaza Fareha