De' Owner


Nursyaza Fareha Razali
19 y/old
Married With Md Masdir Mastan Since 7Sept 2013.. Hate my blog? click Here


ヅNur Syaza Farehaヅ(ღˇ◡ˇ)~♥
Thursday, 20 June 2013 • 14:03 • 3 Sweet hearts

Assalamualaikum w.t.b.....
First thing first...i wanna say sorry sangat2 sebab jarang sangat update blog ku...actually...aku dah semangat sangat nak berblog sakan...namun...apakan daya...laptop tak mengizinkan aku untuk berblig sakan...dia merosakkan dirinya sbb dah penat sangat kot playing with code utk bagi cantik blog aku yang ntah apa2 ntah ni..hehee..btw...miss lah nak berblog...so that...aku install app blogger at hp aku...supaya senang nak update blog...there so much thing that i wanna share with you all...just wanna share something that i shouldnt share..but...im to confused to faced it alone...so..i need an opinion from you guys..actually...its not a really big problem pun..just a little hard to make a choice when there have 2 man in your heart and the most complicated problem is...when both of them were really2 hard to let go...just straight to the point jelah...My mom kenalkan sorang jejaka idaman malaya kat aku..cehhh...hihii...jejaka idaman lah sangat..hihiii..kidding..:)...but...before my mon introduce me with si capital M..aku oredy kenal sorang lelaki,capital F...tp...aku n si F tu just friend sejaa....so...aku sama si M ni....first kenal sama dia...aku tak berapa sangat banyak berhubung dengan dia ni...sbb...dia maxis..aku celcom...so..jarang contact lah....but,kenapa pulaaa my mom tetiba ada number maxis..so...start dr situ...kami selalu contact lah...happy lah dapat kenal sama lelaki ni...sebab...lelaki ni pun,ada masa silam juga..same goes like me lah...tp...dia ni seorang yg berpengetahuan lah juga about agama...so...siapa lah nda mau sama lelaki yg ad ciri2 suami soleh kan..mesti semua pun mau...aku pun nak jugakk..hihi....btw..dia ni bukan jenis lelaki yang pandai bercinta...so..dia just cakap straight to the point yg dia mau naik meminang sama ku if rumah durang sudah siap renovate...so...aku pun shock jugak lah at first dia ckp mcm tu...then....nanti aku sambung ea....penat dooohhh type banyak2 through phone ni...so...to be continue k fellas..;)

Labels:


Blogger Nursyaza Fareha said...

Wee..banyak sangat salah type..hihi..sorry ea..hihi

 
Blogger Mimi Malina Binti Jamaluddin said...

F tu fuad la? Just asking.

 
Blogger Nursyaza Fareha said...

Si faizaly bah tu...kawan ku..sorry late...busy aku tadi petang..:)

 

Post a Comment


3 comment(s)
Written By:Nursyaza Fareha.Thanks for reading this Post.

Lovely Fellas

Tips Tricks And Tutorials

Chatting Here


Leave your Footprints HERE..
Do not use HARSH words here..
Do not Spamming any ADS or LINKS here..
Do Leave your comment here if you Follow me so i can Follow up you..:)
Please Be Nice :)
Contact Me

Contact me at...
: Nur Syaza Fareha(Chajo)
: @nursyazafareha
: Nursyazafareha
: nursyaza_fareha94
: nursyazafareha@ymail.com
: nursyazafareha
Follow & Like Sini





The Past


  • About my Profession.
  • This Is Very Interesting..!! ^__^
  • Mustahilkah Untuk Melakukan Perubahan..??
  • Pelindung Vs Perosak
  • Pandangan Allah Lebih Penting.. ^__^
  • Kisah KEKASIH
  • Its Me ! >Syaza< ^__^

  • Klik @ Sedekah Sini


    Blog Archive




    Credit Section

    Template By: Her
    Base code: Her
    Some stuff:
    Fully Edited By: Nursyaza Fareha