De' Owner


Nursyaza Fareha Razali
19 y/old
Married With Md Masdir Mastan Since 7Sept 2013.. Hate my blog? click Here


ヅNur Syaza Farehaヅ(ღˇ◡ˇ)~♥
Sunday, 23 June 2013 • 00:07 • 2 Sweet hearts

Assalamualaikum dear fellas yg disayangi...;)...ok...today....aku nak continue story ku bah..hehehe...even korang xnak baca...aku nak jugak share..heheheh...ok..now...mau share kat korang about us after kursus kawen tu...ok then...after kursus tu..we back to our normal life lah....kembali busy dengan kerja masing2...kesibukan tu sebenarnya membuatkan syg ,rindu n cinta kita semakin kuat kat someone...terutamanya bagi yg bercinta jarak jauh like us...so...even kami xmsg...tp...we can feel that kami saling rindu merindu..cheeewaaah .ehehe.....betul laaa...kan ada quotes tu ckp...if kita sedang miss kat someone tu...org yg kita rindu tu can feel that we miss dia jugakk..;)..so...Conclusinya...just Allah jelah yg maha mengetahui mcm mana rindu aku & dia..ok...so...after that...dlm bulan 4 tu...uncle aku kawen...then....aku tanyaah if dia balik kg...then...dia ckp Insyaallah...if ada kesempatan..dia pulang gak...so...aku just keep waiting jelah if dia alik atau nda...so...masa malam inai tu...aku tgh bz kat dapur...tetibee ada iparnya dtg...dtg tolong2 kat dapur lah manatau ada kerjaaa..hehe...then...aku tgok diluar...dia adaaa....well...bebunga2 sudah hatikuuu...hehehee....kesukaan la bah nampak sama prince charminggku...hehehe...btw...masa dah siap buat keja kat dapur...aku diamanahkan utk menjadi DJ in da house...hehhehe...so..nak xnak terpaksa lah mau..hehehe...ok then...kenapa pula tiba2 my capital M mau menyanyiii...minta itu lagu GADISKU by search...naaaa....sweetnyaa jugak capital M aku ni...u know what...sepanjang dia nyanyi lagu tu...dia tengok2 aku sambil tersenyum manisss...yaa..senyumannya memanglah tersangat maniss bah..semanis madu..haha..kidding...sambung besok lah yer..feel sleepy la pulopppp...:)

To be continue..<3

Labels:


Blogger MIRATUL KHAIRIYYAH said...

amboi..tak tau crita ni..diam2 yer jo..hhee

 
Blogger Nursyaza Fareha said...

Hehehehee....sengajaa bah syg....biar kamu terkezzuutt nantiiii..hhehee....

 

Post a Comment


2 comment(s)
Written By:Nursyaza Fareha.Thanks for reading this Post.

Lovely Fellas

Tips Tricks And Tutorials

Chatting Here


Leave your Footprints HERE..
Do not use HARSH words here..
Do not Spamming any ADS or LINKS here..
Do Leave your comment here if you Follow me so i can Follow up you..:)
Please Be Nice :)
Contact Me

Contact me at...
: Nur Syaza Fareha(Chajo)
: @nursyazafareha
: Nursyazafareha
: nursyaza_fareha94
: nursyazafareha@ymail.com
: nursyazafareha
Follow & Like Sini





The Past


  • Kau & Aku Part4
  • Kau & Aku Part3
  • Kau & Aku part 2
  • Kau & Aku
  • About my Profession.
  • This Is Very Interesting..!! ^__^
  • Mustahilkah Untuk Melakukan Perubahan..??
  • Pelindung Vs Perosak
  • Pandangan Allah Lebih Penting.. ^__^
  • Kisah KEKASIH

  • Klik @ Sedekah Sini


    Blog Archive




    Credit Section

    Template By: Her
    Base code: Her
    Some stuff:
    Fully Edited By: Nursyaza Fareha