De' Owner


Nursyaza Fareha Razali
19 y/old
Married With Md Masdir Mastan Since 7Sept 2013.. Hate my blog? click Here


ヅNur Syaza Farehaヅ(ღˇ◡ˇ)~♥
Saturday, 29 June 2013 • 04:19 • 1 Sweet hearts

Apa khabar orang blogger..??haa..kidding..;)...ok..hope you all happy & sihat jelah with keluarga yg tersayang,sahabat yg disayangi,dan org yg disayangii..hehe...ok...Alhamdulillah...aku sihat walafiat disamping family tersayang..:)..Wish korang pun happy jelah k...even nda happy..paksa seja lah happy bah..hehe...kidding..ok..actually...im here just because i want to continue my love story yg telah tergantung selama beberapa hari..hehe...tergantung gegaraa update blog..then...wifi pulak wat hal...so...my apology lah yer..:)..ok..back to my story lah kan...after beberapa hari x bercontact..finally my mother offer aku to suggest kat si capital M suruh dia use my sony xperia x10 mini yg super duper cute tu..hehe..then..i try lah offer si capital M pakai hp ku tu....but...dia nda mau pakai sbb dia takut mau pakai..lagipun..dia segan mau pakai..then..i told lah my mom that he dont want to use that phone...lepas tu..my mom just suruh aku charge fon tu..so..aku pun charge lah...so..next day nya tu..kami tetiba ke sandakan atas urusan hendak mengambil adik aku yg garang dari naga but nangis tengok citer korea..haha..melalutt sudah aku...then...kenapa pulak my mom mau bawa kami p tempat Kerja si capital M..jadi..what i want to say here is..my mom is superb understanding and great mother in the world lah for me..hihi...rupanya..my umi mau bagi tu phone face to face sama dia supaya xda alasan dia menolak utk tidak memakai phone tu...so...maybe dia pun mau nda mau terpaksalah mau jugak..dah sampai depan mata pun phone tu..no excuse lah to not accept the phone..hehe...then...after beberapa week use that phone..he already but new phone yg serupa mcm aku punya..phone paling superb..phone yg aku maksudkan is..nokia 3310 jer pon..heheh..colour sama mcm aku gak...the black one..haha..so...we have phone kembar..hehe...tu kebetulan jer pun...aku xtau pun dia beli sama warna mcm aku..hehe...then..masa kawen abg sepupu aku..dia pulangkan lah phone sony tu kat aku...xlama kami jumpa hari tu...busy sesangat kami yg bergelar perempuan..hehe...so..kami just sempat menjeling jeling mesra seja lah..hehe...but..nvm..yg penting..dpt tengok dia kejap jer pun kira ok lah..hehe...actually...aku terpaksa skip story2 aku ni sebab kalau nak diceritakan semuanya...kompom xhabis...so...just wait & see jelah what will happen between us..:)..

to be continue maybe..<3

Labels:


Blogger Nursyaza Fareha said...

Peace No war..:)

 

Post a Comment


1 comment(s)
Written By:Nursyaza Fareha.Thanks for reading this Post.

Lovely Fellas

Tips Tricks And Tutorials

Chatting Here


Leave your Footprints HERE..
Do not use HARSH words here..
Do not Spamming any ADS or LINKS here..
Do Leave your comment here if you Follow me so i can Follow up you..:)
Please Be Nice :)
Contact Me

Contact me at...
: Nur Syaza Fareha(Chajo)
: @nursyazafareha
: Nursyazafareha
: nursyaza_fareha94
: nursyazafareha@ymail.com
: nursyazafareha
Follow & Like Sini





The Past


  • Kau & Aku Part7
  • Kau & Aku Part6
  • Kau & Aku Part5
  • Kau & Aku Part4
  • Kau & Aku Part3
  • Kau & Aku part 2
  • Kau & Aku
  • About my Profession.
  • This Is Very Interesting..!! ^__^
  • Mustahilkah Untuk Melakukan Perubahan..??

  • Klik @ Sedekah Sini


    Blog Archive




    Credit Section

    Template By: Her
    Base code: Her
    Some stuff:
    Fully Edited By: Nursyaza Fareha